jelena alajbegVolei Alba Blaj a realizat primul transfer în perioada de pregătire. Este vorba despre ”falsul” Jelena Alajbeg, voleibalistă de 26 de ani din Croația, care a mai evoluat în România la Metalul Galați, formație alături de care a devenit campioana a României. La a doua experiență în România, Jelena ajunge tot la o campioană, însă de această dată la Volei Alba Blaj sub comanda lui Darko Zakoc

Jelena Alajbeg s-a prezentat la pregătiri sub comanda lui Darko Zakoc, iar oficialii echipei din ”Mica Romă” încearcă să grăbească procesul de înregistrare a actelor ca voleibalista din Croația să poată debuta în competițiile oficiale.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Odată cu venirea Jelenei Alajbeg Volei Alba Blaj va încerca să se despartă, pe cale amiabilă de Silvana Chausheva, sportivă care a acoperit postul de fals, însă Darko Zakoc nu a fost mulțumit pe măsură de evoluțiile acesteia.

”Jelena Alajbeg este o voleibalistă cunoscută de antrenorii noștri, care au insistat să o aducă la echipă pentru a întări postul de fals. Ea mai evoluat în România la Metalul Galați și speră ca experiența sa să ne ajute să ne îndeplinim obiectivele”, a declarat Sergiu Ștefănescu, președintele Volei Alba Blaj.

Jelena Alajbeg a mai evoluat pentru: OK Kastela, Palma Volley, Metal Galați, Volero Zurich, Severstal, Ilbank Ankara. Potrivit lui Sergiu Ștefănescu, campioana României nu va mai realiza transferuri, staff-ul tehnic fiind mulțumit de lotul aflat sub comanda lor.

sursa foto: voleybolextra.com, zimbio.com

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.