Campioana României, Volei Alba Blaj și-a regăsit ritmul și a câștigat de o manieră categorică primul duel din întrecerea internă în 2017. Adversară a fost Dinam București, care nu a avut nicio șansă cu trupa lui Zakoc. Baluj s-a impus cu 3-0 (25-10, 25-15, 25-22), iar acum, echipa din ”Mica Romă” așteaptă duelul cu Volero Zurich din Liga Campionilor, miercuri, de la ora 18.00, în sala din Sibiu.

Volei Alba Blaj nu a avut emoții în deplasarea de la București, unde Dinamo nu a reușit să țină pipet campioanei. Primul set a dost dominat clar de Salaoru și compania, care au început în forță și au câștigat setul la 10.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Setul secund a fost început mai bine de gazde, care au condus cu 7-2, însă Zakoc a apelat la o schimbare ce a dat roade (Salaoru cu Lazic), schimbând soarta setului, Blajul câștigând cu 25-15.

Ultimul set a fost cel mai disputat, Volei Alba Blaj a reușit din nou o revenire pe tabelă după ce Dinamo a a vut 5 puncte avans, iar campioana României s-a impus cu 25-22, câștigând totodată partida.

Volei Alba Blaj se menține pe primul loc în campionat, cu 39 de puncte după 14 etape, iar următoarea partidă din Divizia A1 va avea loc sâmbătă, la CSM Lugoj. Până atunci, echipa din ”Mica Romă” va evolua miercuri, în grupele Ligii Campionilor, la Sibiu, contra formației Volero Zurich.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.