Volei Alba Blaj traversează o perioadă foarte bună, câștigând al 18-lea meci din 19 în Divizia A1, unde este lider autoritar. Campioana României a trecut fără emoții de Știința Bacău, scor 3-0 (25-16, 25-16, 25-11), în derby-ul etapei, și a ajuns la 54 de puncte acumulate în clasament, unde se situează pe prima treaptă.

După victoria excelentă din Champions League, scor 3-0, în deplasare, la Dinamo Krasnodar, Volei Alba Blaj confirmă seria bună prin care trece și a câștigat și al 18-lea duel din întrecerea internă, tot în minimum de seturi, în fața puternicei echipe Știința Bacău.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Deși s-a acuzat o stare de oboseală, voleibalistele lui Darko Zakoc au avut o prestație excelentă în Moldova, și au câștigat la pas duelul cu ”Știința” lui Florin Grapă, una dintre formațiile reprezentative ale voleiului românesc.

Primele două seturi au fost parcă trase la indigo, Blajul a accelerat exact în momentul prielnic și s-a distanțat detașat, ajungând la 2-0, după 25-16, 25-16.

La fel au stat lucrurile și în setul terț, cu o dominare mai categorică de această dată, și după o oră și 10 minute de joc, Blajul a câștigat duelul, după 25-11 în ultimul set.

În următarea etapă, campioana României va primi vizita formației Medicina Târgu Mureș.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.