În penultima etapă din campionatul intern, Volei Alba Blaj a bifat un nou succes stagional, al 20-lea la număr. Chiar dacă au evoluat în fața propriilor spectatori, duelul cu CSU Galați a fost considerat în deplasare, după ce meciul cu Galați s-a disputat anul trecut. Volei Alba Blaj a câștigat în minimum de seturi, scor 3-0 (25-20, 25-10, 25-15), urmând ca în ultima etapă a sezonului regulat să întâlnească vicecampioana CSM Târgoviște.

Voleibalistele din ”Mica Romă” și-au făcut un cadou frumos de 8 Martie, bifând al 20-lea succes stagional din 21 de partide. Meciul cu CSU Galați, disputat în Sala ”Timotei Cipariu” din Blaj a fost considerat în deplasare, după ce partida tur s-a jucat în toamna anului trecut.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Volei Alba Blaj nu a avut emoții în a se impune în confruntarea cu moldovencele, începând tare încă din start. Primul set a fost unul de acomodare, încheiat oarecum echilibrat, 25-20.

Lucrurile s-au schimbat în setul secund, când Blajul s-a distanțat confortabil încă din debut și a făcut 2-0, după 25-10.

Darko Zakoc și-a permis să menajeze mai multe jucătoare care au evoluat mai mult în actuala stagiune, însă banca de rezerve a echipei sale s-a dovedit a fi solidă. Setul al 3-lea a fost unul destul de echilibrat, însă campioana nu a avut probleme, și a rupt ritmul exact în momentul prielnic, iar în cele din urmă s-a impus cu 25-15, și 3-0 la general.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.