Campioana României Volei Alba Blaj a debutat astăzi în cea de a 2-a fază a campioantului intern, în ”final six” contra echipei CSM Lugoj, de care a trecut cu 3-0 (25-9, 25-13, 25-19). Este a 22-a victorie a campioanei în actuala stagiune internă, echipa lui Zakoc fiind creditată în continuare cu prima șansă la titlu. Marți, în ”Mica Romă” ajunge CSM București, singura formație care a reușit să răpună campioana în actualul sezon.

Volei Alba Blaj nu a avut niciun fel de emoții la primul meci di nfaza a 2-a a Diviziei A1 la volei feminin, CSM Lugoj fiind un adversar ușor pentru trupa din Mica Romă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Doar o oră a durat duelul din Sala ”Timotei Cipariu”, în care Blajul a controlat toate ostilitășile și a câștigat fiecare set în parte, la 9, 13 și 19, ultimul fiind cel mai echilibrat.

Supriza frumoasă a fazei finale, CSM Lugoj nu a putut să pună probleme campioanei, care își continuă parcursul bun și rămâne lider incontestabil a întrecerii la fileu, adunând 66 de puncte, cu 7 mai multe față de ocupanta locului secund, CSM București.

În următoarea etapă, Volei Alba Blaj va evolua tot pe teren propriu, marți, contra puternicei echipe CSM București, singura formație care a învins campioana în actualul sezon.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.