Volei Alba Blaj-Rocheville Le Cannet149După parcursul onorant din Liga Campionilor, Volei Alba Blaj și-a aflat adversarul din cea de a doua cupă europeană valorică, urmând să evolueze în compania formației din Germania, Schweriner SC. Echipa germană a trecut în primul tur de  Khimik Yunhny (Ucraina) cu 3-0 și după 3-1 în returul meciului contra formației din Ucraina s-a calificat în faza confruntării. O eventuală victorie a blăjencelor în dubla manșă ar conduce automat la bifarea semifinalelor CEV.

Volei Alba Blaj și-a aflat adversare din Faza Challenge a Cupei CEV, urmând să joacă o dublă manșă împotriva formației Schweriner SC din Germania. Potrivit organizatorilor, primul duel va avea loc la Sibiu în perioada 9-11 februarie, iar manșa secundă se va desfășura în Germania între 23 și 25 februarie.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Oficialii echipei din ”Mica Romă” și-au dorit un adversar mai facil pentru a putea să dispute o semifinală de cupă europeană, iar la prima vedere dorința le-a fost îndeplinită. Vă reamintim că Volei Alba Blaj s-a calificat în Cupa CEV după clasarea pe poziția a 3-a în Grupa H a Ligii Campionilor, acumulând 7 puncte din postura de debutantă.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.