În cea de a 16-a etapă a Diviziei A 1 la volei feminin, campioana României, Volei Alba Blaj a primit vizita formației SCMU Craiova. După calificarea în finala Cupei României, Blajul a jucat în același ton și cu formația din sudul țării, câștigând pasrtida în minimum de seturi, scor 3-0 (25-9, 25-15, 25-19). Volei Alba Blaj a ajuns la a 15-a victorie în întrecerea internă, având 45 de puncte, joi, va evolua în Liga Campionilor, în deplasare la Volero Zurich.

SCMU Craiova nu a reușit să opună rezistență în fața campioanei, fiind victimă sigură în duelul din Sala ”Timotei Cipariu”.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Darko Zakoc a menajat mai multe jucătare de bază, dându-le mai multe șanse voleibalistelor care au evoluat mai puțin în tricoul campioanei.

Cu toate astea, experiența și diferența de valoare și-au spus cuvântul, iar Volei Alba Blaj a câștigat partida în minimum de seturi, scor 3-0 (25-9, 25-15, 25-19), într-un meci care a durat puțin peste o oră.

Volei Alba Blaj va avea parte joi, de al 4-lea meci din Liga Campionilor, în deplasare la Volero Zurich.

Volei Alba Blaj: Ana GRBAC – 3. Nadja NINKOVIC, 6. Ana Maria BERDILĂ, 9. Dubravka DJURIC, 14. Rebecka LAZIC, 15. Tatsiana MARKEVICH – 16. Marina VUJOVIC (libero). Antrenor Darko Zakoc.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.