Volei Alba Blaj-Medicina Targu Mures44După câteva zile de vacanță prilejuite de Sărbătorile de Iarnă și trecerea dintre ani, campioana României Volei Alba Blaj și-a reluat antrenamentele. Sub comanda lui Darko Zakoc au ajuns toate jucătoarele, cu excepția româncei Carmen Mateaș care a preferat să evolueze mai mult și a acceptat oferta celor de SCMU Craiova. La capitolul veniri nu a fost bifată încă nicio mutare, însă președintele Sergiu Ștefănescu a precizat în trecut pentru Absport.ro că echipa va realiza câteva transferuri în pauza competițională.

Carmen Mateaș a fost folosită destul de rar de către sârbul Darko Zakoc, iar voleibalista de 24 de ani care a mai trecut pe Medicina Târgu Mureș și Unic Piatra Neamț a ales să se transfere la SCMU Craiova, formație care îi poate garanta mai mult timp petrecut la fileu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La Craiova a mai ajuns în vara și Adina Stanciu din postura de câștigătoare a titlului național cu Volei Alba Blaj. Pentru moment nu a fost realizat niciun transfer de trupa blăjeană, însă vor fi veniri în ”Mica Romă” având în vedere că principala contracandidată la titlu din acest an, CSM Târgoviște (finalista de anul trecut) a făcut 4 mutări interesante, atât în lot cât și pe banca tehnică. La vicecampioana României au ajuns selecționerul Serbiei, Zoran Terzic și voleibalistele Suzana Cebic, Bianka Busa și Marta Drpa.

Crăciun Fericit pentru Darko Zakoc, Predrag Zucovic, Marina Vujovic, Jovana Vesovic și Dubravka Duric

Sârbii din cadrul echipei Volei Alba Blaj vor avea parte astăzi, de prima zi de Crăciun, ortodocșii din Serbia bazându-se pe Calendarul Iulian care este decalat cu 13 zile față de calendarul oficial. Cum la Blaj nu mai este loc de vacanță, iar pregătirile pentru returul de foc sunt în toi, Darko Zakoc alături de colaboratorii săi vor celebra Crăciunul prin muncă și gândul la event. Pe această cale le urmă Crăciun Fericit!

Volei Alba Blaj Blaj va debuta oficial în noul an pe 13 și 14 ianuarie, în dubla manșă a sferutilor de finală ale Cupei României, ambele dueluri programate cu CSM Lugoj urmând să aibă loc în Sala ”Timotei Cipariu” din Blaj.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.