volei-alba-blaj-dinamo-bucuresti52Volei Alba Blaj a câştigat de o manieră categorică derby-ul cu Ştiinţa Bacău, scor 3-0 (25-20, 25-16), bifând astfel al 9-lea succes consecutiv din actuala stagiune, din tot atâtea meciuri. Campioana a reușit o revenire incredibilă în primul set, când a fost condusă şi cu 6 puncte! Atmosfera din sala a contribuit decisiv la spectacol, precum şi la jocul bun al băjencelor, care rămân imbatabile în actuala stagiune.

  • Setul 1: 25-20

Volei Alba Blaj a început dezastruos primul seet al derby-ului cu Știința Bacău, oaspetele din Moldova reușind 6 puncte consecutive, conducând cu 6-0. Echipa lui Zakoc a încercat să revină, însă Bacăul a jucat mai bine și a fost mai atentă în special la fileu, iar scoul a ajuns la 10-3. Din acest moment, trupa din ”Mica Romă”, mustrată serios de Darko Zakoc a reușit să intre in meci, iar după ce au fost conduse cu 8-14 de Bacău, la cel de-al doilea time-out al setului, tabela indica 16-14 pentru băcăuance, care se vedeau ajunse de rivalele lor din Ardeal.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Pentru prima dată în meci, scorul a fost egal la 16, un lucru inedit reușit de Salaoru și compania, recuperând o diferență serioasă. De la acest scor s-a mers cap la cap, iar Volei Alba Blaj a preluat pentru prima dată conducerea în setul întâi, scor 18-17.

Intrate serios în ritm, blăjencele nu au mai cedat inițiativa și au pus mâna in-extremis pe primul set, scor 25-20, după o revenire fabuloasă.

  • Setul 2: 25-16

”Tăvălită” bine în prima parte a setului întâi, Blajul nu a mai dorit să trăiască într-un astfe lde suspans și a trecut la conducere încă din debutul actului secund. Volei Alba Blaj a ajuns să conducă 8-3 la intrarea în primul time-out tehnic.

Echipa din Alba nu a mai cedat inițiativa, și-a păstrat cadența și a dus setul la bun sfârșit, scor 25-22.

* Setul 3: 25-18

Împinse de la spate de frumosul public din Mica Romă, campioana României s-a descurcat excelent si în ultimul set, pe care l-a obținut cu 25-18.

Este a 9-a victoriei consecutivă pentru Volei Alba Blaj, care îsi continuă parcursul de invidiat.

Echipele de start:

VOLEI ALBA BLAJ, antrenor Darko Zakoc: 7. Ana Antonijevic – 2. Adina Salaoru (cpt.), 3. Nadja Ninkovic, 4. Samara Rodrigues, 15. Tatsiana Markevich, 18. Nneka Onyejekwe – 16. Marina Vujovic (libero).

ŞTIINŢA BACĂU, antrenor Florin Grapă: 15. Ivana Zburova – 1. Nikoleta Perovic, 2. Denisa Rogojinaru (cpt.), 7. Cristina Cazacu, 9. Tsvetelina Zarkova, 12. Georgiana Faleş – 3. Nicoleta Manu (libero)

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.