Volei Alba Blaj-Penicilina Iasi90După succesul 3-1 contra formației Rocheville Le Cannet din grupele Champions League, Volei Alba Blaj și-a păstrat blazonul de campioană și a bifat al 4-lea succes în campionat, din tot atâtea partide contra echipei Unic Piatra Neamț, scor 3-0 (25-16, 25-19, 25-18). Trupa din ”Mica Romă” are victorii pe linie în noul an competițional, semn că planurile echipei de pe Târnave sunt cât se poate de seriose și în 2015-2016.

Partida din Sala ”Timotei Cipariu” a debutat cu un moment de reculegere pentru drama de la București și pentru trecerea în neființă a fostului maseur al echipei Volei Alba Blaj, Vasile Pușcaș.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Adina Salaoru și compania au avut parte de o întâlnire facilă contra formației Unic Piatra Neamț, câștigând primul set la 9 puncte distanță, scor 25-16.

Nici în al doilea set Blajul nu a avut probleme în a se impune, funcționând foarte bine ambele compartimente ale lui Darko Zakoc, atât în atac cât și în defensivă. Setul a fost câștigat cu sorul de 25-19.

Volei Alba Blaj a păstrat ritmul, a accelerat pe alocuri, însă replica moldovencelor nu a fost una puternică, iar blăjencele au ”furat” și ultimul set, scor 25-18 și totodată partida.

Darko Zakoc le-a folosit de la prima minge pe: Grbac, Vujivic, Salaoru, Vesovic, Boscacci, Bobi și Plchotova.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.