Volei Alba Blaj-Medicina Targu Mures44Astăzi, de la ora 18.00, în Sala ”Timotei Cipariu” din Blaj va avea loc meciul dintre U Cluj și Volei Alba Blaj, partidă ce contează pentru etapa a 10-a din Divizia A1 de volei feminin. Clujencele sunt echipa gazdă deși joacă pe terenul campioanei, ajungându-se la acest lucru după ce Blajul a primit o solicitare din partea gazdelor de a găzdui partida în ”Mica Romă”.

Volei Alba Blaj domină întrecerea internă având un parcurs fără cusur, câștigând toate meciurile din campionat. Echipa lui Darko Zakoc a cedat un singur punct, în deplasare la CSM București, după partida extenuantă din Liga Campionilor contra formației Nordmeccanica Piacenza.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Este un loc meritoriu pentru formația noastră. Practic am câștigat toate meciurile dificile din acest sezon. Am avut un parcurs fără greșeală, dar nu trebuie să ne culcăm pe o ureche și trebuie să ținem steagul sus. Voleiul feminin este imprevizibil”, a declarat Sergiu Ștefănescu, președintele Volei Alba Blaj.

De asemenea, numărul unu din tabăra campioanei, Sergiu Ștefănescu a vorbit și despre partida contra Clujului, care va avea loc în sala din Blaj.

”Am primit o solicitare din partea Universității Cluj să găzduim partida în sala noastră și am acceptat acest lucru. Pe foaie suntem favoriți clar, avem o echipă mai bună și în mod normal ar trebui să vorbim doar despre cele 3 puncte. Ne respectăm adversarul, dar nu cred că pot exista surprize la acest duel”, a mai adăugat Sergiu Ștefănescu. 

Cu toate că Blajul va întâlni astăzi Clujul în campionat, gândurile întregii suflări voleibalistice din sânul campioanei zboară la partida din Champions League contra formației Dinamo Moscova, ce va avea loc miercuri, la Sibiu.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.