ocn-voleiVoleiul este un alt sport care se dezvoltă pe zi ce trece la Ocna Mureș, după fotbal, echipa de cadete a clubului, antrenată de către Stelia nGrozav aflîndu-se pe locul a l 3-lea în Seria F a Campionatului Național, având 3 victorii și o înfrângere în cele 4 etape disputate. În ultimul meci, CS Ocna Mureș a trecut în minimum de seturi, scor 3-0 (25-19, 25-22, 25-21), de CSȘ Turda.

Sportul la fileu este unul de tradiție în orașul salin din județul Alba, iar CS Ocna Mureș continuă să crească în voleiul feminin.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În Campionatul de Cadete, formația pregătită de Stelian Grozav se află pe locul al 3-lea, cu 9 puncte, după 3 victorii și un meci pierdut.

În ultima etapă, cea disputată la finalul săptămânii trecute, CS Ocna Mureș a învins CSȘ Turda, scor 3-0 (25-19, 25-22,25-21), într-un meci jucat în deplasare.

Iată lotul pregătit de Stelian Grozav: Alexandra Herțeg, Alexandra Puia, Mara Stîncel, Raluca Baciu, Daria Rusu, Carla Martin, Ilinca Toader, Alina Stoia, Sandra Andone și Clara Suciu.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.