În sala ”Constantin Jude” din Timișoara s-a desfășurat în această după amiază, prima ediție a Supercupei României la volei feminin. S-au întâlnit la fileu, cele mai în formă echipe din campionat, respectiv campioana Volei Alba-Blaj și câștigătoarea Cupei României, CSM Târgoviște. Prin locația aleasă, acest meci a avut ca scop, în primul rând, popularizarea voleiului de calitate la nivel național. Un al doilea scop a fost cel caritabil, după o campanie umanitară a Asociației ”Drukeria” s-au strâns mai multe jucării, care au fost donate copiilor cu mai puține posibilități din județul Timiș. Prima ediție a Supercupei României. Volei Alba-Blaj – CSM Târgoviște  2-3  ( 20-25, 25-15, 20-25, 25-18, 6-15)

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

O adevărată lecție de volei de calitate s-a ”predat” azi la Timișoara în supercupa. În ciuda faptului că ne aflăm pe final de an, ambele protagoniste au arătat o forma fizică și tehnică foarte bună. Primul set a fost unul foarte echilibrat și s-a mers cap la cap până spre finalul lui, când CSM-ul s-a desprins decisiv, câștigând cu 25-20. Tot despre echilibru a fost vorba și în setul doi, când Volei Alba-Blaj a echilibrat balanța seturilor la 1-1, după un set perfect, încheiat cu 25-15. Târgoviștea a trecut prima în avantaj, conducând cu 2-1, după un set identic cu primul. Setul al patrulea i-a revenit în totalitate echipei Volei Alba-Blaj cu scorul de 25-18. După patru seturi spectaculoase s-a intrat în cel decisiv, set început foarte bine și câștigat de către CSM Târgoviște cu scorul de 6-15.

Astfel, după un an 2016 excelent, Volei Alba-Blaj n-a reușit să încheie anul cu încă o victorie și implicit a ratat ocazia de a-și mai trece în cont încă un trofeu.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.