foto: facebook Volei Alba Blaj

CSM Volei Alba Blaj a câştigat, vineri seară, cu 3-0, meciul din ultima etapă a turului primei faze a Diviziei A1 cu Agroland Timişoara. 

Partida ar fi trebuit să se dispute la Timişoara, însă cele două cluburi au căzut de acord să se joace la Blaj, pentru a permite echipei din “Mica Romă” să pregătească meciul cu Volero Zürich, din prima etapă a Grupei A a Ligii Campionilor, urmând ca în retur meciul dintre cele două formaţii să aibă loc la Timişoara.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Pe seturi scorul a fost: 25-15 (în 22 de minute), 25-18 (în 24 de minute) şi 25-20 (în 26 de minute), meciul durând prin urmare o oră şi 12 minute.

Prin această victorie echipa din Blaj se menţine la un punct în spatele liderului CSM Bucureşti în Divizia A1 de volei feminin. Disputa CSM Volei Alba Blaj – Agroland Timişoara a fost ultimul meci din acest an al grupării campioane în sala “Timotei Cipariu”.

CSM Volei Alba Blaj (antrenor Darko Zakoc): Petya Barakova – Adina Salaoru (cpt.), Mariana Aquino, Ana Cleger, Selime Ilyasoglu, Nneka Onyejekwe – Marina Vujovic (libero). Au mai jucat: Ramona Rus, Lena Mollers şi Slavina Koleva.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.