doru victoratosCS Ocna Mureș – secția de volei își vede munca răsplătită. La o săptămână distanță de la convocarea junioarei Alexandra Herțeg la lotul național, clubul din Ocna Mureș a mai primit o veste bună. Theodor Victoratos, legitimat la CS Ocna Mureș a fost convocat la Lotul Național de Speranțe – Masculin, acțiune care va avea loc în perioada 12-21 decembrie, la Izvorani. 

Eforturile antrenorilor și conducătorilor secției de volei de la CS Ocna Mureș au fost răsplătite pe măsură, în doar o săptămână clubul având doi reprezentanți convocați la loturile naționale. După Alexandra Herțeg a venit și rândul lui Theodor Victoratos să fie chemat la un stagiu de pregătire alături de Lotul Național de Juniori 3, acțiune care se va desfășura la Izvorani. Voleibalistul din Ocna Mureș este fiul antrenorului Lucian Victoratos, un tehnician implicat în creștere tinerelor talente ale sportului la fileu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Ne bucură foarte mult că după Alexandra Herțeg mai avem un reprezentat convocat la loturile naționale. Munca antrenorilor și efortul depus de sportivii noștri se vede, iar aceste convocări reprezintă o surpriză foarte plăcută pentru noi. Vom continua pe același făgaș și sperăm la cât mai multe realizări”, a declarat pentru Absport.ro, Ma
rius Stîncel, președintele CS Ocna Mureș.

Echipa masculină de speranțe a Clubului Sportiv Ocna Mureș este pregătită de Lucian Victoratos și Nicușor Nicoară.

sursa foto: CS Ocna Mureș

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.