alexandra hertegVoleiul este un sport de tradiție în orașul Ocna Mureș, pe lângă fotbal, iar în aceste momente, în orașul salin din județul Alba se lucrează cu câteva grupe de copii și juniori în ideea de a crește sportivi, care pe viitor să facă performanțe la fileu. Munca celor din Ocna Mureș s-a văzut răsplătită miercuri, când Clubul Sportiv Ocna Mureș a primit un fax pentru convocarea sportivei Alexandra Herțeg la Lotul Național Feminin de Speranțe.

Această convocare este răsplata supremă pentru CS Ocna Mureș, iar Marius Stîncel, președintele clubului s-a declarat extrem de fericit și emoționat pentru acest lucru.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Este răsplata pentru munca depusă, atât de sportivă cât și de antrenorii ei. Alexandra, alături de antrenorii ei, Augustin Drăguț, Ioan Baciu și Stelian Grozav, merită toate felicitările. Sperăm ca Alexandra Herțeg să fie prima voleibalistă din Ocna Mureș care va îmbrăca tricoul naționalei României. Noi ne vedem de muncă în continuare și sperăm la rezultate cât mai bune pe viitor”, a precizat Marius Stîncel.

Alexandra Herțeg va face parte din Lotul Național de Feminin Speranțe în perioada 19-23 decembrie, acțiunea urmând să aibă loc la Baia Mare. Alexandra a împlinit în primăvara lui 2015, 13 ani și speră să ajungă o mare voleibalistă a României.

sursa foto: facebook.com

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.